Ce geantă la modă este în primăvara 2019?

Geanta la modă, potrivită stilului tău

Fiecare femeie stilată știe cât de importantă este geanta la modă potrivită la ținută potrivită. Mai mult decât să fie plăcută la vedere, o poșetă bine asortată trebuie să fie dintr-un material extrem de calitativ. De ce? Tocmai pentru că și el reprezintă o parte din personalitatea ta. Un accesoriu frumos, dar dintr-un material prost, își pierde complet din farmecul pe care tu îl vezi.

Gențile la modă sunt mai mult decât drăguțe, sunt o reflexie clară a stilului tău. De aceea, o femeie pretențioasă nu ar investi niciodată în genți ieftine, care se degradează foarte repede.

Păstrează-ți mereu aspectul îngrijit al ținutei cu o poșetă perfectă pentru ocazia la care o porți. Dacă îți place să ai numai ținute la modă, poți vedea AICI trendurile fashion ale anului 2019. O femeie puternică, modernă este cea care are întotdeauna pregătită câte o geantă la modă, specială pentru un set de ținute. Alege printurile cu flori ca accesorii pentru a avea acea atitudine încrezătoare din reviste.

Gențile cu flori, mereu în tendințe primăvara

Dacă am dat în veselia primăverii, atunci și ținutele noastre trebuie să poarte o pată de culoare. Din fericire pentru noi, imprimeurile frumoase vor fi la modă mereu, iar cele florale cu atât mai mult.

Toate poșetele din lume sunt într-o infinitate de modele și dimensiuni. De aceea, provocarea estetică este să îți corelezi ținutele cu stilul care te avantajează cel mai tare. Detaliile sunt cele care fac mereu diferența, iar acum poți să afli ce print floral ți se potrivește cel mai bine.

Flori vintage

Obiectele vintage au puterea de a ieși în evidență în contextul potrivit. Acestea sunt speciale prin însăși stilul lor, melancolic și ușor vesel, în același timp. Florile de pe aceste genți sunt mari și, în general, sunt punctul cel mai atractiv al genții. Culorile de pe fundal completează finuț peisajul, iar atenția se concentrează pe imprimeul cochet.

Clientele noastre cu o personalitate matură sunt cele care optează în general pentru acest model de geantă la modă. Cele cărora le plac florile și imprimeurile serioase.

Flori delicate

Modelul acesta te ajută să oferi ținutei tale o alură chic, originală, care se potrivește cu o stare de spirit veselă. Dacă îți dorești să fii și mai înflorată, atunci poți asorta acest model cu piese de îmbrăcăminte în culori vibrante. Nuanțele care predomină pe gențile cu imprimeu de flori delicate sunt cele echilibrate, precum roșu rozaliu, bleumarin, galben solar, verde oliv. Detaliile multicolore oferă un plus de grație feminină în avantajul tău.

Femeile cu un stil elegant sunt cele care ar trebui să investească într-o geantă cu imprimeu de flori delicate. Aceste modele se pun în valoare reciproc cu balerini și rochițe în culorile primăverii.

Flori îndrăznețe

Imprimeul de flori îndrăznețe fac din geanta asortată să fie piesa care atrage toate privirile. Acest tip de poșetă este ideal de luat la ieșirile în familie, unde îți dorești să ai un accesoriu original și plin de viață.

O geantă în culoarea albastru electric poate provoca un contrast armonios cu fusta vaporoasă sau rochița pastelată. În acest context, ne-o imaginăm cu pantaloni de vară crem, balerini de albastrul genții și o cămășuță roz pal.

Poșetele îndrăznețe apasă și mai tare pe butonul încrederii în sine, reușind să te facă mândră de achiziția ta. Sunt purtate cu avânt de femeile cu personalități remarcabile.

Flori tropicale

Printurile cu flori și păsări sunt preferatele noastre atunci când vine vorba de accesorii stilate de primăvară. Aspectul glam este completat de calitatea materialului folosit, 100% din piele naturală de bovină, care trece testul timpului fără probleme.

Au o structură rigidă care păstrează geantă în forma sa originală, indiferent de lucrurile din interior.

Gentuțele de tipul acesta sunt purtate cu lejeritate în timpul plimbărilor de seară. Micuțe, dar drăguțe și pline de stil, ele trebuie să se regăsească în garderoba fiecărei femei moderne.

Cine poartă genți la modă?

Atunci când îți alegi o geantă la modă, trebuie să o găsești pe cea potrivită stilului tău. Dacă ești adepta stilului vechi, atunci sunt șanse mai mari să te regăsești în gențile cu modelul florilor vintage. Pe de altă parte, dacă ești o fire cochetă și îți plac ținutele pastelate, atunci atenția ta se îndreaptă către gențile cu model de flori delicate. În schimb, personalitățile îndrăznețe sunt atrase de imprimeurile prin care pot să se exprime fără cuvinte.

Apropo, chiar și firile în general delicate optează ocazional pentru culori pline de viață. Florile tropicale au un design foarte atrăgător, încât look-ul devine instant plin de feminitate. Alura lor deosebită au puterea de a pune în valoare stilul tău vestimentar cu bun gust.

Ce geantă vrei să ai neapărat sezonul acesta? Scrie-ne în comentarii!
0Shares

Lasă un răspuns