Ce tip de genți se potrivesc stilului tău vestimentar?

Your outfit + our purse = A MATCH!

Astăzi vrem să vă recomandăm mai multe tipuri de genți care se potrivesc în mod special cu stiluri vestimentare anumite. Gusturile diferite ale clienților ne-au susținut întotdeauna să credem că toate gențile își au posesorii săi.

Ce categorie îți place cel mai mult?

Chic Girl

Regăsim elemente casual, dar în forme neobișnuite. Dacă îți place să fie mereu cochetă, atunci cu siguranță ai în dulap cele mai trendy piese. Îți recomandăm ca accesoriile pe care le adaugi ținutelor să fie echilibrate, din punct de vedere al design-ului și al culorilor.

Gențile potrivite pentru Chic Girl sunt la fel de delicate ca posesoarea și se potrivesc de minune într-o ținută în culori nude.

GF1416

GF494

GF1031

„Moda este o artă”

Pentru acelea dintre voi care adoră stilul artistic, plin de elemente extravagante și moderne, vă recomandăm gențile cărora nici noi nu le-am rezistat. De multe ori, ne dorim să exprimăm nonconformismul și creativitatea prin stilul vestimentar. Accesoriile potrivite sunt cele care aduc plusul de originalitate notabil ținutelor zilnice.

Dacă personalitatea ta se asortează cu un stil propriu elegant, gențile următoare ar finaliza look-ul unic pe care îl cauți zi de zi.

GF1119

GF766

GF161

„Îmi plac ținutele serioase și business”

Știm că ținutele bussines pot fi foarte pretențioase în ceea ce privește accesoriile. Acestea nu sunt de umplutură, ci pot completa armonios stilul serios atent ales. Gențile tale trebuie să fie stilate, eventual într-o singură culoare care să definească restul ținutei. Plictiseala iese din discuții, pentru că singurele accesorii potrivite sunt cele rafinate, stilate, în culori inedite, care să îți pună restul ținutei în evidență.

Dacă îți dorești să fii chic chiar și cu o servietă în mână, una roșie completează numai bine o ținută simplă, classy.

GF362

GF1286

GF921

Simplu și de efect

Atunci când stilul simplu te caracterizează zilnic, ai nevoie de un accesoriu care să exprime același limbaj. Partea bună este că accesoriile pot să schimbe complet o ținută, iar noi ne dorim să fie pata de originalitate a stilului vestimentar. Dacă proverbul „Mai puțin este mai mult” se aplică atunci când îți stilizezi ținutele, și un număr redus de accesorii poate fi, de fapt, în avantajul tău.

Important este să alegi acea geantă care are puterea să schimbe toată ținuta, numai într-un sens pozitiv.

GF1493

GF1413

GF1001

Cât mai multă culoare, vă rog!

La fel cum stilul simplu este soluția potrivită pentru unele persoane, alteori, culorile sunt cele care salvează situația. Ești atrasă de cele vibrante și vii? Cel mai probabil, stilul tău vestimentar este unul colorat, potrivit cu o personalitate tânără.

Culorile pline de viață, extravagante și țipătoare cu măsură, sunt cele care reprezintă cel mai bine creativitatea ta în lume.

GF1515

GF1093

GF826

Scrie-ne în comentarii care este categoria și produsul tău preferat!
Vezi toate modelele de genți AICI.

0Shares

2 Comments

  1. Pingback: SFAT: Cum alegi cele mai potrivite genți anul acesta? - PERSONAL STYLE

  2. Pingback: Porți geanta sau geanta te poartă pe tine? - PERSONAL STYLE

Lasă un răspuns