De ce sa cumperi posete si genti din piele naturala?

Stiu ca pretul unui produs influenteaza foarte mult alegerea consumatorilor, dar ceea ce trebuie luat in calcul este daca poti privi acel produs ca pe o investitie si daca, pe termen lung, isi merita banii. Preturile posetelor din piele naturala sunt mult mai mari decat al celor din piele ecologica, ba mai mult, poti sa-ti cumperi chiar 3 posete din piele ecologica din banii pe care i-ai da pe una din piele naturala.

De ce ar trebui sa cumperi o geanta / poseta din piele naturala?

andreea-diaconu-new-york-street-style-winter
Posetele si gentile din piele naturala sunt mult mai rezistente decat cele din piele ecologica; poti depozita cu incredere tot arsenalul de produse cosmetice pe care “ trebuie “ sa le ai cu tine, cursurile de la facultate sau actele de la birou, bidonul cu apa si toate chestiutele pe care femeile din zilele noastre le arunca in geanta si sa nu-ti faci griji ca nu va rezista deoarece pielea naturala este foarte trainica. Produsele din piele naturala sunt cunoscute ca fiind de calitate si este de la sine inteles ca si accesoriile folosite vor fi de calitate; majoritatea persoanelor care au posete din piele naturala nu au avut niciodata probleme cu fermoarele, incindente in care sa se rupa una din baretele posetei sau sa le sara capsele.
Achizitionarea unei posete din piele naturala poate fi privita ca o investitie deoarece o poseta de calitate poate rezista foarte multi ani. Nu stiu daca ai intrat vreodata in vreun magazin cu produse vintage sau macar sa fi vazut pe internet un magazin de acest gen, dar daca ai facut-o, probabil ai observat ca toate posetele si gentile vintage sunt din piele, in niciun caz din inlocuitor. Motivul pentru care se intampla asta nu este din cauza ca doar gentile din piele erau la moda in trecut ci din cauza faptului ca gentile din piele ecologica nu au rezistat trecerii timpului.

Economiseste timp si bani cu o poseta din piele naturala; deoarece pretul ei este mai mare decat pretul unei posete normale dar mai ales pentru ca este mult mai rezistenta, nu vei mai fi nevoita sa-ti schimbi geanta la fiecare cateva luni.

O poseta de calitate adauga valoare si prestanta tinutei tale. Cum frumusetea vine din lucrurile marunte, o geanta poate infrumuseta sau strica look-ul tau final. Prima impresie este cruciala, de aceea e necesar sa dai importanta hainelor si accesoriilor pe care le porti.

Nimeni nu contesta frumusetea si calitatea posetelor confectionate din piele artificiala, insa daca esti o persoana care se ataseaza de obiecte si care vrea sa se bucure de produsele cumparate tot mai mult timp alegerea potrivita pentru tine este in mod sigur o poseta din piele naturala. In concluzie, daca iti doresti o poseta care sa fie alaturi de tine la bine si la rau, care sa reziste trecerii timpului si pe care aproape o poti considera un membru de familie, atunci ar trebui sa achizitionezi o poseta din piele naturala.


Echipa Manier.ro

0Shares