Gențile în stil vintage pentru femeile moderne

O geantă în stil vintage va rămâne întotdeauna un lucru prețios, care nu se va demoda prea curând. Datorită farmecului lor aparte, gențile în stil vintage reprezintă accesoriul perfect pentru ținutele elegante și discrete.

După cum multe știm, gențile sunt accesorii care, dacă sunt bine alese, rămân în garderoba noastră un timp îndelungat. Prin intermediul acestora, putem contura o poveste frumoasă a stilului nostru și a modul în care ne place să ne alegem ținutele.

Gențile în stil vintage cu imprimeu floral

Unul dintre cele mai folosite imprimeuri pentru gențile vintage sunt cele florale. De regulă, regăsim pe acestea culori ușor șterse, cu o tentă pământie și modele ce atrag cu siguranță atenția. Noi vă recomandăm geanta din piele imprimată paisley-bleumarin, ce oferă o oferă o notă distinctă genții și ținutei, de asemenea aceasta poate ajuta la completarea ținutelor casual și casual- elegante.

Geantă în stil vintage din piele imprimeu paisley/ bleumarin GF620

Gențile în stil vintage colorate

Al doilea model propus de noi este total opusul față de cel precedent. În acest caz, culorile vibrante și imaginile captivante sunt absolut necesare în construcția imprimeului. Unul dintre elementele ce face acest timp de geantă special sunt imaginile ce imită picturile pe pânză. Astfel, modelul oferă senzația unei piese decorate manual de către un artist.

Gentuță în stil vintage din piele alba/imprimeu pasari GF1084

Gențile în stil vintage ce imită pielea de șarpe

Clasicele poșete sau plicuri, ce imită aspectul pielii de șarpe, sunt printre cele mai cunoscute când vine vorba de stilul vintage. Astfel, sugestia noastră pentru a completa un look elegant și clasic este plicul taupe din piele naturală cu imprimeu de șarpe. Design-ul său deosebit reușește să pună în valoare orice ținută. Plicul poate fi purtat în mână sau pe umăr, acesta fiind dotat cu un lanț detașabil.

Plic din piele în stil vintage taupe cu imprimeu șarpe GF1154

În concluzie, de ce să alegem acest stil de genți? Deoarece oferă ținutelor un aspect clasic și matur fără ca acesta să pară un look demodat, ci mai degrabă rafinat.

10Shares

Lasă un răspuns