In saptamana dedicata Elementului Foc – Scad preturile.

Foc este elementul care ne defineste aceasta saptamana, Manier.ro va surprinde cu reduceri de 25% la fiecare geanta rosie a colectiei nostre. Iti lipseste energia sau pasiunea în ultimul timp? Iti doresti să initiezi proiecte noi in aceasta perioada si iti trebuie un boost? Manier iti este alaturi cu reduceri la toate produsele de culoarea Focului.

ENERGIZEAZA-TI GARDEROBA!

Reduceri Manier in saptmana Focului
Saptamana aceasta o consacram produselor Manier de culoare rosie, dedicata doamnelor si domnisoarelor care isi doresc sa se energizeze cu un accesoriu finut, care transmite emotie, pasiune si entuziasm. Culoarea rosie stimuleaza emotia de bucurie, insufletind oamenii sa actioneze promt in actiunile lor. Cei care poarta culoarea aceasta iau decizii foarte repede si simplu, caci aceasta culoare te scapa de orice anxietate si mai ales de teama de nou. Rosul este o culoare dinamica, caracteristica pentru toate doamnele si domnisoarele care vor sa comunice in atitudinea lor caldura, putere si magnetism.

Impreuna cu oferta aceasta Manier.ro isi propune sa puna cap la cap logica cumparaturilor de calitate cu forta terapeutica a culorilor. Culorile isi pun la dispozitia nostra puterile lor de binefacere, noi trebuie doar sa stim pe care sa o alegem in functie de nevoile noastre.

Manier recomanda modelul perfect

In aceasta sapamana rasfata-te in stil Manier si impulsioneaza-ti reusitele cu culoarea rosie. Energizeaza-ti tinuta in aceasta saptamana cu gentile si accesoriile Manier de culoare rosie si profita de marile reduceri din aceasta perioada. Lasa-te incantat de puterea culorii rosu care iti incurajeaza sentimentul de exuberanta si dinamism. Geanta piele rosie cu franjuri este modelul pe care il recomanda Manier in saptamana Elementului Foc, acesta exprima perfect, prin forma si culoarea sa, elementul focului. Dinamismul pe care il ofera tinutei vă va pune in evidenta in orice local ati merge. Se potriveste ca o manusa doamnelor si domnisoarelor care doresc sa-si energizeze tinuta. Recomandam acest model pentru ocaziile in care doresti să termini sau sa incepi proiecte noi si atunci cand vrei sa radiezi in reflectoarele atentiei la intalniri ocazionale. Un alt model recomandat de Manier in această saptamana este Geanta piele bej/roşu , plin de bun gust, care iti va lumina iesirile si intalnirile de orice fel, asortata la o tinuta eleganta si putin nonsalanta. Recomandam acest model pentru ocaziile in care vrei sa fii apreciata pentru gustul, pentru forme frumoase si linii discrete.

Geanta este un “must have” in garderoba oricarei doamne. Exista un model pentru fiecare ocazie. Cele mai frumoase modele, in culoarea focului le gasesti la REDUCERI substantiale doar pe www.manier.ro in Saptamana de Foc.

Echipa Manier.ro !

23Shares