Rucsacul perfect pentru școală nu există?

Rucsacul școlar începe să câștige popularitate în această perioadă a anului. Fie că este căutat de „bobocii” acestui semestru, care încă nu știu ce așteptări să aibă de la ce urmează, sau de veteranii școlii, rucsacul amintește mereu de începuturi. 

Sursă foto: Freepik.com

Alege rucsacul care să te caracterizeze.

Rucsacul școlar este esențial fiecărei persoane care începe sau continuă acum o etapă importantă din viață. De la designul acestuia până la asortarea rucsacului, purtătorul trebuie să acorde o importanță deosebită atunci când alege ceva pe stilul său. Mai multe informații despre cum poți face asta găsești într-unul din articolele noastre anterioare.

Pe lângă atenția oferită alegerii designului rucsacului, ambalarea acestuia cu grijă este un lucru esențial, pentru a te asigura că nu lași în urmă nimic de care ai nevoie cu adevărat. 

Ai grijă să îți încapă toate lucrurile.

Pentru a fi convins că îți încap toate lucrurile de care ai nevoie într-o zi de școală/cursuri, ar trebui să fii atent la dimensiunile rucsacului ales. De exemplu, alegerea modelului GF125 poate fi perfectă pentru o ținută casual, însă dimensiunile acestuia nu îl recomandă pentru o zi încărcată la școală. Mai degrabă, acest tip de rucsac poate fi practic în momentul ieșirilor cu prietenii.

Unul dintre modele de rucsac recomandate în acest sezon ar fi rucsacul GF1144, de culoare verde fistic. 

Fabricat din piele naturală 100%, acesta poate fi purtat la o ținută office, smart casual sau chiar casual. Perfectă pentru o zi de școală lejeră, geanta este accesorizată cu două șireturi care ajută la închiderea produsului. O poți găsi în mai multe culori aici.

Dacă dorești să fii pregătit pentru o zi încărcată, atunci nu trebuie să împachetezi ghiozdanul cu articole în exces. Îți recomandăm să fii atent și la greutatea accesoriului ales. De exemplu, modelul prezentat mai sus cântărește doar 550 de grame. Astfel, nu trebuie să îți faci griji că geanta îți va îngreuna ziua mai mult decât activitatea în sine. 

Prietenul tău cel mai bun – rucsacul

Geanta de școală devine prietenul tău cel mai bun în această perioadă. Ești sigur că e acolo la bine și la rău, la teste și la teme acasă, de dimineață până seara. Mai mult decât un accesoriu, rucsacul tău spune multe despre personalitatea ta. Așadar, felul în care îți organizezi cele necesare pentru o zi de cursuri, ține de stilul tău de viață. 

Dacă ești mai organizat și trebuie să ai toate lucrurile la locul lor, atunci modelul GF1925 este perfect pentru tine.

Realizat special pentru a fi purtat cu stil chiar și la școală, acest model este foarte bine compartimentat, cu două buzunare pe partea frontală cu fermoare ce dau un plus de eleganță. Dimensiunile rucsacului îi permit introducerea caietelor și cărților, deci este ideal pentru școală, facultate sau birou. 

Un alt model potrivit pentru tine ar fi acest rucsac maro închis din piele naturală (GB183).

Practic, dar și elegant, acesta iese în evidență prin diversele sale compartimente: pentru acte/laptop, buzunare interioare și compartimentul principal extrem de încăpător. Acest tip de geantă este soluția preferată de cei care caută o variantă confortabilă și stilată în același timp.

Dacă te identifici printre persoanele în căutarea unei variante încăpătoare a accesoriului care îi va acompania în zilele săptămânii, atunci ai putea arunca o privire peste modelul GF1575.

Disponibil într-o varietate de culori, rucsacul acesta oferă prin interiorul său spațios o libertate și un farmec aparte. Organizarea obiectelor în interiorul acestuia ține doar de creativitatea ta. 

În final, contează doar să îți placă…

În cazul în care ești în căutarea rucsacului perfect atât pentru școală, dar și pentru ieșirile cu prietenii, îți recomandăm să fii atent la descrierea produsului, unde poți găsi toate caracteristicile care te-ar interesa. Una dintre opțiunile recomandate de noi este modelul GF1337.

Smart casual, de dimensiuni medii și prevăzut cu două curele ajustabile, poți alege acest accesoriu în zilele când trebuie să împaci viața personală cu cea profesională. 

Da… Poate că pare greu să îți alegi rucsacul perfect, însă suntem convinși că o să găsești ceva de care să te îndrăgostești iremediabil și care să te acompanieze în următoarea perioadă. Mult succes în noul tău început!

0Shares

Lasă un răspuns