Trenduri : Modele de genti in anotimpul rece.

Odata cu venirea sezonului rece, intervine o schimbare de textura, fie ca vorbim de haine, incaltaminte sau accesorii. In principiu, textura care predomina in garderoba noastra in acest anotimp este blana.

Gentile cu blana in perioada sezonul rece

Asa cum ne asteptam cu totii, gentile cu blana sunt la mare cautare. Indiferent ca vorbim despre genti care au in intregime blana sau doar partial, aceste modele sunt in mare voga. Gentile cu blana reprezinta o optiune grozava pentru sezonul rece, deoarece ne creeaza o senzatie de caldura fiind pufoase si moi.

genti-blana

Gentile cu lanturi sunt prezente si ele in colectia iarna 2014-2015. Lanturile sunt detalii demne de remarcat la marii designeri si au un mare succes. Indiferent ca gentile cu lant sunt purtate la o tinuta de zi sau la una de seara, vor fi mereu considerate accesorii fermecatoare.

Genti Lanturi

Nu ne putem imagina tendintele acestui sfarsit de an in materie de genti, fara sa includem in trend gentile din piele naturala. Calitative si rezistente, gentile din piele naturala sunt de nelipsit din colectia noastra. Fie ca sunt clasice, elegante, office sau casual, ele vor fi intotdeauna un accesoriu cu importanta.

Pielea de reptila este o alternativa eterica si exotica care se claseaza si ea in topul acestui sezon. Gentile din piele de reptila sunt elegante si foarte feminine, prezentand o nota distinctiva persoanelor ce le poarta. In marile prezentari de moda internationale regasim pielea de crocodil ca fiind vedeta incontestabila.

Genti piele Crocodil

0Shares